ПОЧЕТНА ЕВРОПА УНИКС не и дозволи на Астана да се врати

УНИКС не и дозволи на Астана да се врати

сподели
vtb-league.com

Иако почна со одличен ритам и со двоцифрена предност во првиот период, екипата предводена од македонскиот стратег не успеа да се израдува во Русија.

vtb-league.com

Казахстанците беа совладани со 81:72, во првиот меч на (тренерот на годината во рагионалната лига) Емил Рајковиќ во новата ВТБ сезона.