ПОЧЕТНА МАКЕДОНИЈА Стигна донацијата, топките кај прволигашите

Стигна донацијата, топките кај прволигашите

сподели
mztskopjeaerodrom.mk

Раководството на КФСМ им ги подели топките што кон крајот на минатиот месец беа најавени како донација од Федерацијата, за клубовите што играат во Прва лига во нашата сениорска конкуренција.

Овие донирани топки се задолжителни за сите натпревари во организација на КФСМ на територијата на Република Македонија.