https://www.bestwatchreplica.co

replica watches for sale

www.swissreplica.is

МАКЕДОНИЈА

Станко и Симке, заедно во нови победи

Тони Симиќ - Фотографиите се сопственост на basketball.mk и не смеe да се користат без дозвола на медиумот.

Долгонајавуваната реконструкција на клубот од Градски парк, почнува со двете витални позиции во еден спортски колектив, едната за набавка, а другата за обработка на играчи.

На двете столчиња седнуваат проверени имиња, кои во минатото, додека играа гарантираа титули за Работнички.

Ѓорѓи Чековски – Фотографиите се сопственост на basketball.mk и не смеe да се користат без дозвола на медиумот.

Тони Симиќ ја презема улогата на прв тренер на екипата, додека на Ѓорѓи Чековски му е доверена ролјата на спортски директор.

Раководството на клубот најави враќање на голема врата и на младинската школа, односно конечно (на есен) старт на изградбата на новата сала.

  

Првиот македонски кошаркарски медиум ви ги пренесува последните новости и достигнувања од кошарката.

Авторски, преземено со дозвола, непристрасно, објективно, проверено и навремено - е нашето мото.

Секое и минимално копирање или преземање на наша содржина, подлежи на законските регулативи и прописи.

Copyright © 2021 basketball.mk - Ние постоиме за вас!

To Top