СЛОБОДНИ ФРЛАЊА

Стајо во хумана мисија, во единственото вакво спортско шоу во Македонија – „Слободни фрлања„

Фотографиите се сопственост на basketball.mk и не смеe да се користат без дозвола на медиумот.

Во 2-рата епизода од Слободни Фрлања гостуваше првиот плејмејкер на КК Пелистер – Бобан Стајиќ.

Со Боби поразговаравме за текот на неговата досегашна кошаркарска кариера во клубовите низ Македонија, кој смета дека е најдобар плеј кај нас, како и за неговата нова улога во приватниот живот – сопруг и татко.

“Само со многу труд, тренирање и напорна работа можете да ги постигнете целите. Никогаш не се откажувајте.” – им порача Боби на младите кошаркари, откривајќи им го стариот добар рецепт кон успехот.

Kонтакт: slobodnifrlanja@gmail.com

Во 2-рата епизода беа собрани 3.800 денари и истите се донирани на сметка за лекување на Елизабета Бабунска.

„Слободни фрлања“ е медиумски партнер со првиот кошаркарски портал во Македонија, basketball.mk. Содржината ја определува стриктно авторот на серијалот и истата е независна од порталот basketball.mk.

  

Првиот македонски кошаркарски медиум ви ги пренесува последните новости и достигнувања од кошарката.

Авторски, преземено со дозвола, непристрасно, објективно, проверено и навремено - е нашето мото.

Секое и минимално копирање или преземање на наша содржина, подлежи на законските регулативи и прописи.

Copyright © 2021 basketball.mk - Ние постоиме за вас!

To Top