МАКЕДОНИЈА

Со четворица, повеќе не може

foto: ABA Liga / Dragana Stjepanovic

Најтрофејната екипа во нашата кошарка, нема свој период во новата година, затоа што никако не може да го пронајде ритамот и блеснува само на моменти, дома и во АБА лигата.

Во поразот од ТФТ со 73:77 во 18-то коло, Николовски имаше 18 поени, Бундовиќ постигна 15, Мулалиќ 14 поени, Младеновски 10. Балмазовиќ имаше 7, Питс 6 и Ефремовски 3.

  

Првиот македонски кошаркарски медиум ви ги пренесува последните новости и достигнувања од кошарката.

Авторски, преземено со дозвола, непристрасно, објективно, проверено и навремено - е нашето мото.

Секое и минимално копирање или преземање на наша содржина, подлежи на законските регулативи и прописи.

Copyright © 2021 basketball.mk - Ние постоиме за вас!

To Top