https://www.bestwatchreplica.co

replica watches for sale

www.swissreplica.is

МАКЕДОНИЈА

Павле Николов останува на чело на Кожув

Фотографиите се сопственост на basketball.mk и не смеe да се користат без дозвола на медиумот (фото: Архива).

Тренерот што подолго време работи во клубот од Гевгелија, на повеќе позиции, конечно ја доби довербата да ја почне следната сезона како прв стратег на тимот, што е симбол на градот Гевгелија.

Целта на екипата што за влкано не се пласира во Супелигата сеознава, е задржување на костурот и перспективните играчи, односно потпис со квалитетни странци, за што подобар резултат наредната.

  

Првиот македонски кошаркарски медиум ви ги пренесува последните новости и достигнувања од кошарката.

Авторски, преземено со дозвола, непристрасно, објективно, проверено и навремено - е нашето мото.

Секое и минимално копирање или преземање на наша содржина, подлежи на законските регулативи и прописи.

Copyright © 2021 basketball.mk - Ние постоиме за вас!

To Top