МАКЕДОНИЈА

Нова антена во Кавадарци

фото: Facebook

Марко Перовиќ (28) ќе настапува за Еуро Никел, ќе го брани рекетот најмалку до крајот на сезоната во која досега кавадарчани имаат скор 7/4 и се на петтата позиција.

Црногорецот (202 см) доаѓа од Пеќ на Косово, непосредно по потписот на некогашниот македонски шампион со хрватскиот интернационалец, Роберт Рикиќ (30, 218).

  

Првиот македонски кошаркарски медиум ви ги пренесува последните новости и достигнувања од кошарката.

Авторски, преземено со дозвола, непристрасно, објективно, проверено и навремено - е нашето мото.

Секое и минимално копирање или преземање на наша содржина, подлежи на законските регулативи и прописи.

Copyright © 2021 basketball.mk - Ние постоиме за вас!

To Top