ПОЧЕТНА МАКЕДОНИЈА (ВИДЕО) НИ ОТИДЕ КОШАРКАТА: Најава за бојкот на сите натпреварувања

(ВИДЕО) НИ ОТИДЕ КОШАРКАТА: Најава за бојкот на сите натпреварувања

сподели

Поттикнати од недобивањето ваучер за финансиска инјекција, второлигашите ги повикаа прволигашите да ги поддржат и да не играат додека пониските рангови не бидат опфатени со законот: