https://www.bestwatchreplica.co

replica watches for sale

www.swissreplica.is

МАКЕДОНИЈА

Надежите истрчаа на паркетот

Фотографиите се сопственост на basketball.mk и не смеe да се користат без дозвола на медиумот.

Селекторот Тони Симиќ ги повика во СРЦ Кале, играчите кои ги има на располагање во две возрасни категории – родени 2001-та година и 2002-та година.

На првиот тренинг, беа прозвани:

Лука Савичевиќ (МЗТ Скопје)
Дарио Митевски (МЗТ Скопје Уни Банка)
Виктор Исајловски (МЗТ Скопје Уни Банка)
Андреј Андоновски (МЗТ Скопје Уни Банка)
Марко Величковски (МЗТ Скопје Уни Банка)
Богдан Марковски (Мантова – Италија)
Давид Наумовски (Водно санс Партизан)
Јован Цветков (Водно санс Партизан)
Данаил Иванов (Вардар)
Тодор Златев (Еуро Никел)
Бранко Шуменковски (САД)
Љубиша Димитровски (Навико Академија)
Филип Ѓорѓиев (Навико Академија)
Никола Груевски (Навико Академија)
Кристијан Столевски (Гостивар)

  

Првиот македонски кошаркарски медиум ви ги пренесува последните новости и достигнувања од кошарката.

Авторски, преземено со дозвола, непристрасно, објективно, проверено и навремено - е нашето мото.

Секое и минимално копирање или преземање на наша содржина, подлежи на законските регулативи и прописи.

Copyright © 2021 basketball.mk - Ние постоиме за вас!

To Top