МАКЕДОНИЈА

МЗТ Скопје Аеродром казнет со 300.000 денари, а директорот Грнчаров со двегодишна суспензија

фото: МЗТ Скопје Аеродром

Македонската куќа на кошарката драконски ги казни македонскиот шампион и претседателот на клубот, поради наводни навреди на Facebook.

Соопштението на МЗТ Скопје е на овој линк.

  

Првиот македонски кошаркарски медиум ви ги пренесува последните новости и достигнувања од кошарката.

Авторски, преземено со дозвола, непристрасно, објективно, проверено и навремено - е нашето мото.

Секое и минимално копирање или преземање на наша содржина, подлежи на законските регулативи и прописи.

Copyright © 2021 basketball.mk - Ние постоиме за вас!

To Top