https://www.bestwatchreplica.co

replica watches for sale

www.swissreplica.is

МАКЕДОНИЈА

Младинските лиги откажани поради пандемијата

Фотографиите се сопственост на порталот basketball.mk и не смее да се користат без дозвола на медиумот (фото: basketball.mk, архива).

Куќата на македонската кошарка реши да ги прекине сите активности во младинските лиги, поради влошената состојба со коронавирусот во Македонија.

Датумот кој се претпоставува дека ќе биде ден за продолжување на натпреварите во младите категории, е 20-ти април, што повторно ќе зависи од пандемијата.

  

Првиот македонски кошаркарски медиум ви ги пренесува последните новости и достигнувања од кошарката.

Авторски, преземено со дозвола, непристрасно, објективно, проверено и навремено - е нашето мото.

Секое и минимално копирање или преземање на наша содржина, подлежи на законските регулативи и прописи.

Copyright © 2021 basketball.mk - Ние постоиме за вас!

To Top