МАКЕДОНИЈА

Мерачот на време го нападна гостинскиот тренер во Куманово?

Фотографиите се сопственост на basketball.mk и не смее да се користат без дозвола на медиумот.

На истекот на натпреварот меѓу Куманово и Еуро Никел, Горан Самарџиев приговараше кон записничката маса (која е во домашна постава) за мерењето на времето.

На ова, додека се уште траеше натпреварот, мерачот на време стана од клупата и се упати директно кон тренерот на Еуро Никел, по што настана општа мешаница.

Управата на Куманово навреме реагира и успеа да ја смири тензијата која траеше кратко, по што, инаку неизвесниот и убав натпревар, заврши со резултат 78:79.

  

Првиот македонски кошаркарски медиум ви ги пренесува последните новости и достигнувања од кошарката.

Авторски, преземено со дозвола, непристрасно, објективно, проверено и навремено - е нашето мото.

Секое и минимално копирање или преземање на наша содржина, подлежи на законските регулативи и прописи.

Copyright © 2021 basketball.mk - Ние постоиме за вас!

To Top