МАКЕДОНИЈА

Македонија со Украина во Киев

Фотографиите се сопственост на basketball.mk и не смеe да се користат без дозвола на медиумот.

Федерацијата на Украина соопшти дека мечот против Македонија, во рамките на квалификациите за следното СП, ќе се игра во престолнината, на 29.11.2021 од 18:00 часот.

Дуелот е закажан во салата „Дворец на спортовите“, а билетите се движат од 3 до 17 евра. Претходно, во 1-то коло играме со Шпанија, на 26.11.2021 во Скопје, од 18:00.

  

Првиот македонски кошаркарски медиум ви ги пренесува последните новости и достигнувања од кошарката.

Авторски, преземено со дозвола, непристрасно, објективно, проверено и навремено - е нашето мото.

Секое и минимално копирање или преземање на наша содржина, подлежи на законските регулативи и прописи.

Copyright © 2021 basketball.mk - Ние постоиме за вас!

To Top