МАКЕДОНИЈА

Легионерите му ја скроија капата на најтрофејниот

Фотографиите се сопственост на basketball.mk и не смеe да се користат без дозвола на медиумот (фото: Никола Спасеноски).

Интернационалците во составот на ТФТ, се полн погодок и немаа милост и разбирање за традицијата и реномето на Работнички, во триумфот со 73:77 во 18-то коло од Првата лига.

Андерсон и Смит постигнаа по 17 поени, Херис и Хортон имаа по 13, а од домашните играчи Сапунџиев имаше 7, Митревски постигна 6, Наумоски 3 поени, а Нури имаше 1 поен.

  

Првиот македонски кошаркарски медиум ви ги пренесува последните новости и достигнувања од кошарката.

Авторски, преземено со дозвола, непристрасно, објективно, проверено и навремено - е нашето мото.

Секое и минимално копирање или преземање на наша содржина, подлежи на законските регулативи и прописи.

Copyright © 2021 basketball.mk - Ние постоиме за вас!

To Top