ПОЧЕТНА ЕВРОПА Колку пати сте го виделе ова од Реал?

Колку пати сте го виделе ова од Реал?

сподели

Ниедна предност во ниеден период од натпреварот не е доволна ни за да се помисли дека е обезбедена победата. Последните години, откако игра оваа генерација тоа го почувствувале многу екипи, сега и Макаби.

Реал победи со 86:85 благодарение на тројката на Џејси Керол на три секунди пред крајот. Израелската гордост поведе преку Скоти Вилбекин во претходниот напад, но тоа не беше доволно. Реал има 2/0 во првите две кола, Макаби 0/2, но Шпанците два пати играа дома, а Израелците два пати на гости.