МАКЕДОНИЈА

Клусен најдобар стрелец, во поразот на Стружани

Фотографиите се сопственост на basketball.mk и не смеe да се користат без дозвола на медиумот.

Францускиот интернационалец постигна 21 поен, имаше и 5 скока со 5 асистенции, во поразот на Црн Дрим во Кавадарци со 111:74, во рамките на 17-то коло.

Златев беше најдобар стрелец во редовите на Еуро Никел, со 18 поени. Го следеа Рикиќ со 17 поени и 9 скока, односно Дубински со 16 поени и 8 асистенции.

  

Првиот македонски кошаркарски медиум ви ги пренесува последните новости и достигнувања од кошарката.

Авторски, преземено со дозвола, непристрасно, објективно, проверено и навремено - е нашето мото.

Секое и минимално копирање или преземање на наша содржина, подлежи на законските регулативи и прописи.

Copyright © 2021 basketball.mk - Ние постоиме за вас!

To Top