МАКЕДОНИЈА

Казнети поради коментари на Фејсбук

Фотографиите се сопственост на basketball.mk и не смеe да се користат без дозвола на медиумот.

Комесарот за натпреварување при нашата кошаркарска федерација, изрече глоба за кавадаречката екипа, која додека траеше финалето на двапати ги коментираше судиските одлуки.

Еуро Никел ќе уплати 10.000 денари за „јавно коментирање на судењето“, на сметка на КФСМ. Санкцијата е изречена според член 56.9 од „Пропозиции за натпреварување“.

  

Првиот македонски кошаркарски медиум ви ги пренесува последните новости и достигнувања од кошарката.

Авторски, преземено со дозвола, непристрасно, објективно, проверено и навремено - е нашето мото.

Секое и минимално копирање или преземање на наша содржина, подлежи на законските регулативи и прописи.

Copyright © 2021 basketball.mk - Ние постоиме за вас!

To Top