https://www.bestwatchreplica.co

replica watches for sale

www.swissreplica.is

МАКЕДОНИЈА

Гостивар со НБА искуство

Александар Јончевски гради супер-екипа (фото: КК Пелистер - Facebook)

Екипата од најкошаркарскиот град во Македонија, не се шегува пред почетокот на новата натпреварувачка година. Во редовите на гостиварската гордост, дојде играч кој ќе донесе искуство од најсилната лига во светот:

  

Првиот македонски кошаркарски медиум ви ги пренесува последните новости и достигнувања од кошарката.

Авторски, преземено со дозвола, непристрасно, објективно, проверено и навремено - е нашето мото.

Секое и минимално копирање или преземање на наша содржина, подлежи на законските регулативи и прописи.

Copyright © 2021 basketball.mk - Ние постоиме за вас!

To Top