https://www.bestwatchreplica.co

replica watches for sale

www.swissreplica.is

МАКЕДОНИЈА

Гостивар со македонски предзнак и следната сезона

Фотографиите се сопственост на basketball.mk и не смеe да се користат без дозвола на медиумот.

Браќата Ренато и Роберт Димитриевски, Марјан Јанески, Александар Костоски и еден од најкорисните странци кои заиграа во нашиот западен кошаркарски центар, Александар Тодоровиќ остануваат во екипата на Александар Јончевски.

Гостиварци најавуваат и прекоманда на неколку младинци од нивната школа, за освежување на составот. Оваа вест беше објавена на најчитаниот локален портал, Гостивар прес.

  

Првиот македонски кошаркарски медиум ви ги пренесува последните новости и достигнувања од кошарката.

Авторски, преземено со дозвола, непристрасно, објективно, проверено и навремено - е нашето мото.

Секое и минимално копирање или преземање на наша содржина, подлежи на законските регулативи и прописи.

Copyright © 2021 basketball.mk - Ние постоиме за вас!

To Top