ПОЧЕТНА ЕВРОПА Го шутнаа од Хрватска, но тој ќе игра за Лејкерс

Го шутнаа од Хрватска, но тој ќе игра за Лејкерс

сподели
aba-liga.com

Синот на некогашниот НБА великан ќе настапува за втората најуспешна франшиза (16) на сите времиња во лигата преку Океанот, објави тимот од ЛА. Лејкерс потпишаа со Дејвид Стоктон (28), наследникот на асот на Јута Џез, Џон.