ПОЧЕТНА Во позадина ЗА ДОБРО УТРО: Фотографијата што ја пропуштивте

ЗА ДОБРО УТРО: Фотографијата што ја пропуштивте

сподели
FIBA

Публиката се почесто оди во спортските сали, не затоа што сака да гледа спорт, туку затоа што сака да биде видена. На модерните гледачи им се поважни скриновите на таваните на арените и фотографиите на социјалните мрежи, од драмата што се случува на теренот.

FIBA

Еве една реакција на едни навивачи на една селекција, за кои не претпоставуваме зошто биле во сала, туку само ги регистрираме нивните реакции пред да бидат покажани (фото 2) и откако ќе се забележат (насловна) на видео бимот над теренот за игра.

FIBA

Ова се кадри од мечот за 5-та позиција на 18-то СП, во Кина, меѓу Србија и Чешка, по кој Србите со победа се вратија во Беелград и беа дочекани со аплаузи. Се обидовме со мистичнава (фото 3) фотографија како насловна во претходниот обид, но немаше интерес како сега…