https://www.bestwatchreplica.co

replica watches for sale

www.swissreplica.is

МАКЕДОНИЈА

Феникс го најави новото засилување

фото: КК Феникс (Instagram)

Дебитантот во Првата лига се засили под обрачите, а според најавите од клубот во сезоната која претстои ќе се настојува да играат квалитетни македонски играчи, со исто така квалитетни странски имиња.

  

Првиот македонски кошаркарски медиум ви ги пренесува последните новости и достигнувања од кошарката.

Авторски, преземено со дозвола, непристрасно, објективно, проверено и навремено - е нашето мото.

Секое и минимално копирање или преземање на наша содржина, подлежи на законските регулативи и прописи.

Copyright © 2021 basketball.mk - Ние постоиме за вас!

To Top