РАЗНО

ФАНТОМИ: Северот вечно ќе те памти! ВЕЧНО!!

фото: Фантоми Север Facebook

По завршувањето на денешниот натпревар на нашиот миленик КК Кожув, се упативме накај спортската сала „26-ти Април“.

Таму за првпат го истакнавме знамето со ликот на прерано починатиот наш млад талент, Иван Пенов.

Ти ветивме дека нема да те заборавиме и стоиме на тоа. Велат човек умира кога ќе го заборават сите, тогаш ти ќе живееш ВЕЧНО…!

Северот вечно ќе те памти!!

*Преземено од: Фантоми Север Facebook

  

Првиот македонски кошаркарски медиум ви ги пренесува последните новости и достигнувања од кошарката.

Авторски, преземено со дозвола, непристрасно, објективно, проверено и навремено - е нашето мото.

Секое и минимално копирање или преземање на наша содржина, подлежи на законските регулативи и прописи.

Copyright © 2021 basketball.mk - Ние постоиме за вас!

To Top