https://www.bestwatchreplica.co

replica watches for sale

www.swissreplica.is

СВЕТ

Европјаните што ги ожнеаја главните награди

фото: FIBA

Првпат во историјата, сите големи индивидуални одличја во една сезона, или година, или последователно на последните изданија на големите турнири, заминуваат во рацете на европски кошаркари.

Рики Рубио е единствениот од овие тројца, што ќе учествува на ЛОИ, затоа што Грција на Јанис и Србија на Јокиќ (кои не играа) не успеаја да изборат пласман преку квалификациите.

  

Првиот македонски кошаркарски медиум ви ги пренесува последните новости и достигнувања од кошарката.

Авторски, преземено со дозвола, непристрасно, објективно, проверено и навремено - е нашето мото.

Секое и минимално копирање или преземање на наша содржина, подлежи на законските регулативи и прописи.

Copyright © 2021 basketball.mk - Ние постоиме за вас!

To Top