https://www.bestwatchreplica.co

replica watches for sale

www.swissreplica.is

МАКЕДОНИЈА

Две сезони во Пелистер

foto: ABA Liga / Dragana Stjepanovic

Марјан Младеновиќ (180, 1987) повторно ќе соработува со тренерот кој му даде втора шанса, а плејмејкерот ја искористи со двете раце. Велешанецот потпишал за битолската екипа, која ја предводи Марјан Илиевски, информира порталот gol.mk.

Битолската екипа има важечки договори со центарот Бојан Трајковски и со бекот Бобан Стајиќ, а Марјан Младеновиќ го зацрвстува македонскиот костур на екипата. Претходен ангажман на плејмејкерот, му беше скопски Работнички.

  

Првиот македонски кошаркарски медиум ви ги пренесува последните новости и достигнувања од кошарката.

Авторски, преземено со дозвола, непристрасно, објективно, проверено и навремено - е нашето мото.

Секое и минимално копирање или преземање на наша содржина, подлежи на законските регулативи и прописи.

Copyright © 2021 basketball.mk - Ние постоиме за вас!

To Top