ПОЧЕТНА Во позадина ФОТО НА ДЕНОТ: Духот на модерното време

ФОТО НА ДЕНОТ: Духот на модерното време

сподели
FIBA

Публиката се почесто оди во спортските сали, не затоа што сака да гледа спорт, туку затоа што сака да биде видена. На модерните гледачи им се поважни скриновите на таваните на арените и фотографиите на социјалните мрежи, од драмата што се случува на теренот.

FIBA

Еве една реакција на едни навивачи на една селекција, за кои не претпоставуваме зошто биле во сала, туку само ги регистрираме нивните реакции пред да бидат покажани и откако ќе се забележат на видео бимот над теренот за игра.

FIBA

Ова е кадар од мечот за 5-та позиција на 18-то СП, во Кина, меѓу Србија и Чешка, по кој Србите со победа се вратија во Беелград и беа дочекани со аплаузи.