ПОЧЕТНА ЕВРОПА Добро е, што Омот не е сам

Добро е, што Омот не е сам

сподели
фото: Spars/Merjem Berbic

Кошарката е тимска игра и секој блесок на поединците може да биде моментален и да нема импакт врз ултимативниот резултат – успесите на крајот на сезоната. На почетокот на новата натпреварувачка година, аеродромци покажуваат разновидност.

druga.aba-liga.com

На вториот меч се истакна Хиндс, го следеа Стојановски, Омот, Крстевски, Магдевски и Симоновски. На првата средба, против Слобода, прво име беше Омот. Добро е што МЗТ на стартот на новата авантура, пука од сите оружја.