ПОЧЕТНА Во позадина Дечки, џабе ви се тејповите, тие не играат!

Дечки, џабе ви се тејповите, тие не играат!

сподели
FIBA

Еден поглед кон кампот на селекцијата на САД и се ќе ви стане јасно – тоа е ултимативното катче, во кое секој кошаркар на овој свет сонува да се најде, барем за момент.

Летаат средства за бандажирање, за превентива, за модерен изглед, за …

Но, како што кажа еден доктор на еден турнир одигран во Скопје, пред некој ден, кога еден играч му побара „фластер“ да покрие „жуљ“ што сакаше да изникне – Ах, деца, деца, много гледате амерички филмови!