ПОЧЕТНА Во позадина (ВИДЕО) Даниловиќ не се срами да додава топки

(ВИДЕО) Даниловиќ не се срами да додава топки

сподели
ALEKSANDAR DIMITRIJEVIĆ / RAS SRBIJA

Актуелниот претседател на српската кошаркарска федерација беше голема играчка легенда, освои многу трофеи на клупско и на репрезентативно ниво.

Тој е еден од оние што најдобро го знае рецептот до успехот, а тоа се еднаквоста и тимскиот дух поткрепени со одлично избалансираните квалитет и потенцијал.

Тимскиот дух се гради и вака, со враќање топки: