ПОЧЕТНА МАКЕДОНИЈА БОШАЛЕВСКИ: Штета за Охрид, штета за Македонија!

БОШАЛЕВСКИ: Штета за Охрид, штета за Македонија!

сподели
Марјан Бошалевски (во средина)

Згаснувањето на Кошаркарскиот клуб АВ Охрид уште е една од најважните теми во македонскиот спорт и настан кој предизвика тежок за удар за кошарката во земјава.

Поради тоа е одложен стартот на Првата лига и уште не се знае кога таа ќе почне, колку екипи ќе брои итн. Една недела по тешката одлука да се стави крај на успешната и амбициозна приказна, со реакција се јави спортскиот директор на клубот Марјан Бошалевски.

Неговата реакција ја пренесуваме во целост.