СЛОБОДНИ ФРЛАЊА

Бомбакисот не можеше да одолее на поканата на единственото спортско хуманитарно шоу во Македонија – „Слободни фрлања“!

Фотографиите се сопственост на basketball.mk и не смеe да се користат без дозвола на медиумот.

Во 3-тата епизода од Слободни Фрлања гостуваше Кристијан Станковски или како што го знаеме сите од инстаграм – Бомбакис.

Со Бомба разговаравме за позитивното размислување и приод кон секојдневните проблеми во животот.

“Бомба беше зафатено на инстаграм, па така настана Бомбакис.” – открива Кристијан, како дошол до надимакот, со кој се прослави.

Во 3-тата епизода беа купени новогодишни пакетчиња во износ од 3.600 денари и донирани во хуманитарната акција на Бомбакис, со наслов „И јас сум дете“.

Kонтакт: slobodnifrlanja@gmail.com

„Слободни фрлања“ е медиумски партнер со првиот кошаркарски портал во Македонија, basketball.mk. Содржината ја определува стриктно авторот на серијалот и истата е независна од порталот basketball.mk.

  

Првиот македонски кошаркарски медиум ви ги пренесува последните новости и достигнувања од кошарката.

Авторски, преземено со дозвола, непристрасно, објективно, проверено и навремено - е нашето мото.

Секое и минимално копирање или преземање на наша содржина, подлежи на законските регулативи и прописи.

Copyright © 2021 basketball.mk - Ние постоиме за вас!

To Top