МАКЕДОНИЈА

Баскет Кам и натаму 100%

Фотографиите се сопственост на basketball.mk и не смеe да се користат без дозвола на медиумот.

Освежувањето во нашата женска кошарка, продолжува да реди победи во нашата премиерна конкуренција кај дамите. Последен ривал што беше совладан, е екипата на Крива Паланка, со убедливи и доминантни 88:70.

Ивана Кметовска постигна 20 поени, а Катерина Поп Димитровска еден поен помалку, во премиерниот настап на Баскет Кам во новата реновирана сала во Македонска Каменица. Во следната рунда, гостува екипата на Вардар.

  

Првиот македонски кошаркарски медиум ви ги пренесува последните новости и достигнувања од кошарката.

Авторски, преземено со дозвола, непристрасно, објективно, проверено и навремено - е нашето мото.

Секое и минимално копирање или преземање на наша содржина, подлежи на законските регулативи и прописи.

Copyright © 2021 basketball.mk - Ние постоиме за вас!

To Top