https://www.bestwatchreplica.co

replica watches for sale

www.swissreplica.is

МАКЕДОНИЈА

Баделки во пеколната група Б

Фотографиите се сопственост на basketball.mk и не смеe да се користат без дозвола на медиумот.

Како последица на откажувањето на ЖКК Берое (Бугарија), денес раководството на WABA лигата изврши ново ждребување за сениорската 2021/2022 сезона. Вкупно 12 екипи ќе бидат распоредени во 2 групи (А и Б) од по 6 екипи.

Група Б

ЖКК Монтана 2003
ЖКК Цинкарна Цеље
ЖКК Бадел 1862
ЖКК РМУ Бановиќи
ЖКК Партизан 1953
ЖКК Пламен Пожега

(повеќе)

  

Првиот македонски кошаркарски медиум ви ги пренесува последните новости и достигнувања од кошарката.

Авторски, преземено со дозвола, непристрасно, објективно, проверено и навремено - е нашето мото.

Секое и минимално копирање или преземање на наша содржина, подлежи на законските регулативи и прописи.

Copyright © 2021 basketball.mk - Ние постоиме за вас!

To Top