ПОЧЕТНА автори мислења од basketball.mk

basketball.mk

3175 ПОСТОВИ 0 КОМЕНТАРИ

(ВИДЕО) Додека седите дома, уживајте во ретро кошарка: МЗТ Скопје-Плама Плевен...

Ситуацијата со корона вирусот не принуди да останеме во своите домови, во очекување да се среди состојбата. Времето не мора напразно да се троши, може...

(ВИДЕО) Додека седите дома, уживајте во ретро кошарка: Работнички-МЗТ Скопје (2011)

Ситуацијата со корона вирусот не принуди да останеме во своите домови, во очекување да се среди состојбата. Времето не мора напразно да се троши, може...

(ФОТО) Најтажната слика: Белградскиот кошаркарски храм претворен во болница

Се поголемиот број заболени од корона вирусот во Србија ги натера властите да ги искористат големите спортски објекти за згрижување или изолација на пациентите. Таква...

(ВИДЕО) Додека седите дома, уживајте во ретро кошарка: Струмица-Работнички (2007)

Ситуацијата со корона вирусот не принуди да останеме во своите домови, во очекување да се среди состојбата. Времето не мора напразно да се троши, може...

(ВИДЕО) Додека седите дома, уживајте во ретро кошарка: Вардар-Струмица (2007)

Ситуацијата со корона вирусот не принуди да останеме во своите домови, во очекување да се среди состојбата. Времето не мора напразно да се троши, може...

КФСМ го исфрли Гостивар од Првата лига, управата го нападна Бали...

Иако Владата ја замрзна исплатата на сите долгови во периодот на борба против корона вирусот, Управниот одбор на КФСМ одлучи да го исфрли Кошаркарскиот...

(ВИДЕО) Додека седите дома, уживајте во ретро кошарка: МЗТ Скопје-Кочани (1994)

Ситуацијата со корона вирусот не принуди да останеме во своите домови, во очекување да се среди состојбата. Времето не мора напразно да се троши, може...

(ВИДЕО) Додека седите дома, уживајте во ретро кошарка: Николферт-МЗТ Скопје (2001)

Ситуацијата со корона вирусот не принуди да останеме во своите домови, во очекување да се среди состојбата. Времето не мора напразно да се троши, може...

МЗТ Скопје бара враќање во АБА лигата – по стариот принцип!

Со оглед на светската пандемија со коронавирусот и принудниот прекин на сите светски спортски активности, меѓу кои се и првенствата во АБА и АБА2,...

(ВИДЕО) Додека седите дома, уживајте во ретро кошарка: Работнички-МЗТ Скопје (1996)

Ситуацијата со корона вирусот не принуди да останеме во своите домови, во очекување да се среди состојбата. Времето не мора напразно да се троши, може...