Едина Муса

Нашата репрезентативка е колумнист на порталот basketball.mk и несебично ќе го сподели со кошаркарската публика, искуството што го стекна низ годините, играјќи за најквалитетните македонски екипи и за репрезентацијата.

Постирано од Едина Муса

Повеќе текстови
Првиот македонски кошаркарски медиум ви ги пренесува последните новости и достигнувања од кошарката.

Авторски, преземено со дозвола, непристрасно, објективно, проверено и навремено - е нашето мото.

Секое и минимално копирање или преземање на наша содржина, подлежи на законските регулативи и прописи.

Copyright © 2021 basketball.mk - Ние постоиме за вас!

To Top