МАКЕДОНИЈА

АНДРЕЈ МИТРЕВСКИ: Ексклузивна видео сторија за македонскиот талент

Фотографиите се сопственост на basketball.mk и не смеe да се користат без дозвола на медиумот.

Сава пензиско друштво и првиот кошаркарски медиум во Македонија ви го претставуваат Андреј Митревски, нашиот кошаркарски бисер кој чекаме да пламне во годините што следуваат и да ни донесе моменти за паметење, како на клупски, така и на репрезентативен план.

За неговата визија за кошарката и за животот може да прочитате на следниот линк, а да слушнете во приложеното видео:

Сава пензиско друштво а.д. Скопје има единствена дејност на управување со Отворен задолжителен пензиски фонд Сава пензиски фонд и Отворен доброволен пензиски фонд Сава пензија плус и нивно претставување пред трети лица како и други дејности поврзани со управувањето со фондовите.

  

Првиот македонски кошаркарски медиум ви ги пренесува последните новости и достигнувања од кошарката.

Авторски, преземено со дозвола, непристрасно, објективно, проверено и навремено - е нашето мото.

Секое и минимално копирање или преземање на наша содржина, подлежи на законските регулативи и прописи.

Copyright © 2021 basketball.mk - Ние постоиме за вас!

To Top