https://www.bestwatchreplica.co

replica watches for sale

www.swissreplica.is

МАКЕДОНИЈА

Алек на местото на Марче

фото: КК Пелистер (архива)

Гостивар веднаш најде замена за тренерот, кој го почна новиот проект што го разбуди градот на спортски план, во името на доскорешниот стратег на Кожув. По заминувањето од Гевгелија, Александар Јончевски е новиот кормилар на гостиварци.

Марјан Србиновски замина од клупата на која седеше од почетокот на новата ера на гостиварската екипа, која растеше од сезона во сезона, а во минатите две сезони дури беше и сериозен претендент за висок пласман и за трофеите во Македонија.

  

Првиот македонски кошаркарски медиум ви ги пренесува последните новости и достигнувања од кошарката.

Авторски, преземено со дозвола, непристрасно, објективно, проверено и навремено - е нашето мото.

Секое и минимално копирање или преземање на наша содржина, подлежи на законските регулативи и прописи.

Copyright © 2021 basketball.mk - Ние постоиме за вас!

To Top