МАКЕДОНИЈА

Аеродромци се жалат за казната од КФСМ за Грнчаров

фото: КК МЗТ Скопје Аеродром (Facebook)

Македонскиот шампион поднесе жалба за изречената казна од страна на канцеларијата на нашата кошаркарска Федерација, за првиот човек на МЗТ Скопје Аеродром, Тони Грнчаров кој наводно на Facebook го навредувал претседателот на КФСМ, Перо Антиќ.

Жалбата е на следниот линк.

  

Првиот македонски кошаркарски медиум ви ги пренесува последните новости и достигнувања од кошарката.

Авторски, преземено со дозвола, непристрасно, објективно, проверено и навремено - е нашето мото.

Секое и минимално копирање или преземање на наша содржина, подлежи на законските регулативи и прописи.

Copyright © 2021 basketball.mk - Ние постоиме за вас!

To Top