ПОЧЕТНА МАКЕДОНИЈА ОД НАС, ЗА ВАС: Ексклузивно интервју – Брат против брата, на вечниот...

ОД НАС, ЗА ВАС: Ексклузивно интервју – Брат против брата, на вечниот мегдан!

сподели
Интервјуата беа снимани во ресторан-барот NEXT, во Аеродром.

Двајцата бугарски интернационалци се централните фигури во нашата најава за претстојниот натпревар над сите натпревари во нашата кошарка.

Очекуваме еден од нив да блесне и со своите квалитети да му ја донесе победата на својот тим. Работнички му гостува на шампионот МЗТ Скопје, во Аеродром (06.12.2017 – 17:45 часот).

Аплицирајте веднаш за

НАПОМЕНА: „Подлогата“ во видеото е навивачка песна на МЗТ Скопје, затоа што првото дерби во тековната сезона се игра во спортскиот центар „Јане Сандански“, во Аеродром.