ПОЧЕТНА НБА Кога Стеф Кари ќе ти подари билети и автограм…

Кога Стеф Кари ќе ти подари билети и автограм…

сподели

Едно детенце беше најсреќното на светот кога доби билети и автограм, однонсо имаше прилика да седи до Стеф Кари и да се слика со него, како дел од кампањата на НБА лигата – „За ова играме“.