ПОЧЕТНА Евролига ЕВОЛИГО, НЕМАШ „ПОИМА“!!! Антиќ е кралот на 10-та рунда!!!

ЕВОЛИГО, НЕМАШ „ПОИМА“!!! Антиќ е кралот на 10-та рунда!!!

сподели
фото: mondo.rs

Во изборот на најдобрите моменти во последното одиграно коло во елитното натпреварување, сите потези кои што се наоѓаат на листата се подобри од првоизбраниот.

Да биде контроверзијата поголема, тројката на Перо Антиќ ЈА НЕМА во селектираните акции. Перо погоди за 3 поени на истекот на натпреварот, Црвена звезда прв пат победува во Мадрид, екипа од дното на табелата триумфира против еден од фаворитите за највисок пласман. Што повеќе е потребно?

Да не зборуваме за забивањето на Весели, кое што се наоѓа на втората позиција, колку тоа е поатрактивно од блокадата и поените на Шенгелија.

Аплицирајте веднаш за