ПОЧЕТНА НБА Дјурант и Казинс се степаа, Кари се повреди

Дјурант и Казинс се степаа, Кари се повреди

сподели

Кевин Дјурант и Демаркус Казинс се степаа на нешто повеќе од 1 минута до крајот на натпреварот. Двајцата имаа по 19 поени и по 7 загубени топки, до исклучувањето.

Стеф Кари тргна да краде топка, стапна на патиката на Мур и го свитка зглобот, но за негова среќа снимките од магнетната резонанса се негативни.

Аплицирајте веднаш за