ПОЧЕТНА Во позадина ВИДЕО: Србите се „подмокруваат“ кога Хрватите „навиваат“ за Звезда

ВИДЕО: Србите се „подмокруваат“ кога Хрватите „навиваат“ за Звезда

сподели
На снимката го слушате гласот на колегата Марин Мрдуљаш, трет од лево на оваа групна фотографија.

Хрватскиот коментатор на Спортклуб, сосема нормално и професионално, полн со емоции ја проследи тројката на нашиот интернационалец, со која што Перо Антиќ го скрши мразот и црвено-белите конечно победија во Мадрид.

Во Мадрид се бореа Македонец и Словенец, коментираше Хрват, сликата се гледаше на целата територија на поранешна Југославија, на крајот најмногу се радуваа Србите кои што сосема заслужено го пофалија човекот зад микрофонот.

Аплицирајте веднаш за

Кога само би можеле да го вратиме времето…