ПОЧЕТНА Евролига БОГДАНОВИЌ: Ќељчо, можно ли е уште да функционира таа финта???

БОГДАНОВИЌ: Ќељчо, можно ли е уште да функционира таа финта???

сподели
euroleague.net

Големиот пријател на Перо Антиќ упати честитки до нашиот интернационалец за победата во Мадрид и за потегот што го одбележа натпреварот, победничката тројка на Македонецот, но во неповторливиот и уникатен стил на комуникација што го имаат овие двајца: