ПОЧЕТНА МАКЕДОНИЈА Волку студенти никогаш немало на кошарка?

Волку студенти никогаш немало на кошарка?

сподели

МЗТ Скопје игра против Нови Пазар во рамките на 10-то коло во АБА 2 лигата, а на една од трибините се присутни студентите од ФФОСЗ, популарниот ДИФ, кои имаат наставен час по кошарка.

Поздрав до сите нив, браво за потегот и за присуството, но поздрав и до сите што не се тука, а мрчат дека знаат и дека ја сакаат кошарката, се разбира по социјалните медиуми, домот на сезнајковците.

Некогаш, пред не толку долго време, не ни требаше никој да не носи во сала, бегавме од часови за да гледаме спорт. Ама тоа беше некогаш…