ПОЧЕТНА МАКЕДОНИЈА (ВИДЕО) НОВ ПРЕДИЗВИК: Костоски тренира (со) 3х3

(ВИДЕО) НОВ ПРЕДИЗВИК: Костоски тренира (со) 3х3

сподели

Нашиот поранешен репрезентативец и еден од најдобрите плејмејкери што ги имала Македонија, периодот меѓу двете сезони го поминува на баскет терените.

Кошарката е заразна и без неа не се може, а овие топли денови се одлични за симнување на “вишокот” и одржување на кошаркарското знаење.

Една асистенција и една тројка, колку само да ви ја доловиме атмосферата на теренчето во ООУ “Мирче Ацев”: