ПОЧЕТНА МАКЕДОНИЈА (ВИДЕО) Тргна реновираниот репрезентативен воз – МА-КЕ-ДОНИЈА!

(ВИДЕО) Тргна реновираниот репрезентативен воз – МА-КЕ-ДОНИЈА!

сподели
фото: КФСМ

Веднаш по прес-конференцијата на новиот селектор и капитенот, националниот тим во речиси комплетен состав го одржа првиот тренинг.

Александар Тодоров на кошаркарите накратко им го објасни начинот на работа во следните десетина дена по што тргна возот.

На првиот тренинг и најверојатно 15 февруари, ќе го нема Ненад Димитријевиќ кој се очекува потоа да им се приклучи на своите колеги.