ПОЧЕТНА МАКЕДОНИЈА (ВИДЕО) Тој е одговорен за кондицијата!!!

(ВИДЕО) Тој е одговорен за кондицијата!!!

сподели
bandirmamanset.com

Македонија има нов кондициски тренер во националниот А состав, кој се грижи за формата на избраниците на Александар Тодоров.

Тоа е Ерен Ханѓун, кој ја извршува оваа задача во екипата на Банвит, која се натпреварува во турската прва лига и во европските натпреварувања.

Физичката подготовка во овој сегмент ќе биде круцијална, особено на стартот на мечевите, затоа што Естонците освен што се добри шутери, трчаат беспрекорно и постојано создаваат вишок за отворен шут.

Против Естонија и Русија, резултатот во огромна мера ќе зависи од подготвеноста на нашите репрезентативци во овој дел од играта.