ПОЧЕТНА СП 2019 (ФОТО НА ДЕНОТ) Што ќе му е „селфи стик“ на Марјановиќ…

(ФОТО НА ДЕНОТ) Што ќе му е „селфи стик“ на Марјановиќ…

сподели

Центарот на српската репрезентација е една од најголемите атракции, но и меѓу најомилените кошаркари на навивачите на Светското првенство.

На секој тренинг и на натпреварите, голем број љубители на кошарката се „тепаат“ да се фотографираат со него.

Бобан Марјановиќ им помага да направат заедничка фотографија, за тоа не му треба не „селфи стик“ кога има толкави раце.