ПОЧЕТНА МАКЕДОНИЈА Сите на 12-ти, Работнички и МЗТ на 16-ти

Сите на 12-ти, Работнички и МЗТ на 16-ти

сподели

Првото коло од новото првенство ќе почне во последниот предвиден термин, на 12-ти октомрви 2019. По многу перипетии и откажувања, презакажувања и борба за позициите во Првата лига, КФСМ реши да се игра со 10 тима.

kfsm.mk

Сите дуели закажани за првата рунда ќе се одиграат на 12-ти, сабота, а Работнички и вториот тим на МЗТ ќе го зменат домаќинлукот и терминот, неофицијално поради немање простор во салата СЦ Јане Сандански.